Artister

Lørdag

Fredag

Lørdag

Fredag

Lørdag

Lørdag

Fredag

Rune Rudberg band

Oppstart av dagens Rune Rudberg Band ble til da bandet Ground Zero innledet et samarbeid med Rune Rudberg våren 2011 og dannet bandet Rune Rudberg Band.


Bandets medlemmer var ved oppstarten Rune Rudberg, Tor Brasetvik, Vidar Eilertsen, Egil Brattås og Ole Kopperud. Deres første spillejobb var på dansefestivalen i Sel i 2011.


Etter den tid har de fått stadig flere spillejobber og god omtale i media. Nye bandmedlemmer har kommet til. I dag består Rune Rudberg Band av: Rune Rudberg - vokal og gitar, Tor Brasetvik- bass, Egil Brattås- gitar,  Bjøn Teig- tangenter,  Geir Hilsen- trommer og Tore Blestrud - steel guitar.

Get Rhythm

Bandet som er kjent for å inneha den legendariske og karakteristiske Johnny Cash lyden. Bandet står høyt i kurs hos arrangører, alle vil og ønsker booke dem. Men Get Rythhm spiller på kun noen få utvalgte steder. Guttene fra Gausdal har blitt et svært eksklusivt band med en enorm popularitet, og har gjennom årene opparbeidet seg en stor tilhengerskare rundt om på festivaler og at de er av Norges mest populære trekkplaster på Countryfestivaler er det ingen tvil om.


Get Rhythm er innertier og vi har stor tro på at det vil bli trangt om plassen denne helga i august og vi gleder oss til å ønske Get Rhythm velkommen til Rena.

Linda Kvam med band

LINDA KVAM´s siste plate fikk utmerkede tilbakemeldinger og terningkast,  og albumet har tittelen «Between a rock and a hard place»


Kvam skriver all musikk selv i Americana sjangeren, men tar også noen vide sprang i retning blues/rock, soul. Stemmen til Linda har vi hørt i en årrekke både som liveartist, men også i samarbeid med flere store artister som Åge Sten Nilsen, Lars Martin Myhre, Frode Alnæs mm. bl.a i show , på plater og tv. Uforglemmelig er vel hennes versjon av Janis Joplin´s «Me and Bobby McGee» fra programmet Beat for beat


Linda er kjent for å ha full fokus på sitt publikum, og hennes kjærlighet til musikken er umiskjennelig!  Linda Kvam og Band opptrer solid, lekent, improvisatorisk, og Linda leverer fritt og helhjertet med sitt store register, i en krysning av sjangere, akkurat der hun elsker å være! Du kan se frem til en helaften med Linda Kvam og hennes band!

Country Queens folk band

Bandet består av Gro Visdal (kontrabass), Bente Akslen Hagen på (vokal
og gitar) og Jenny Augusta (vokal, munnspill og gitar).


På repertoaret finnes alt fra rolige country ballader til «hæla i taket» låter.

Johan Bergren med band

Omtrent nøyaktig ett år etter debutplata er Johan Berggren fra Jørstadmoen ute med oppfølgeren “Lilyhamericana”. Denne gangen på morsmålet. Med låter om seine kvelder, tomme glass og flammer som ikke lenger vil ha noe mer med deg å gjøre, tar han deg med på ei fuktig reise gjennom en urban, men bygdefødt visesangers liv.

I april tok Berggren med seg en gitar og en idé om ei skive til en gudsforlatt gård i Greeneville, Tennessee. Med vindu ut mot The Smoky Mountains, skreiv han låtene som resulterte i “Lilyhamericana”. To måneder seinere kom han tilbake til Oslo og tok med seg bandet rett til Velvet Recordings for å spille inn plata.


Dagbladets Øyvind Rønning gav skiva en femmer med ordene “Gi plass til en ny country-/americanastjerne”.


Stavanger Aftenblad gav også en femmer og sa at “Berggren brått hadde etablert seg som en av de beste tekstforfatterne vi har”.


Dust of Daylight skrev at “platen var spekket av glitrende linjer, gjennomtenkte analogier og har billedbruk i etterfølgelse”.

The Boondocks

Boondock er i utgangspunktet en trio bestående av:  Christina Hangård vokal gitar, Helge Rustad keyborde koring, Jan Stensberg vokal og gitar.


The Boondock spiller en blanding av country og dansemusikk. De spiller bare cover musikk fra artister som Hellbillies, Sie Gubba, Bjørn Eidsvåg, Miranda Lambert, Elvis, Jerry Lee Lewis, etc. Helge og Jan har holdt på med musikk fra begynnelsen av 70 talle.t De har spilt i flere lokale band fra Rena. Helge ble med fra oppstart av Live Team, og var innom Virus. Jan var med oppstart av Fokus, og innom Live Team. Christina var innom Live Team som 16 åring og er nå vokalist i The Boondocks.


På Rena Køntrifestival, stiller de med tre gjesteartister: Jan Inge Larsen på trommer, Morten Røsten på bass, og Auden Sennerud på steel og solo gitar. Alle er erfarne musikere fra flere ulike band.


Gone Country

Gone Country et band fra Hedmarken som spiller ekte tradisjonell country! Bandet er en klassisk historie der musikere fra forskjellige band finner sammen i en musikksjanger som fenger det brede lag av folket.


Bandet har levert sine saker på en rekke større festivaler og arrangementer og 2022 ser ut til å bli et meget aktivt år. I dag står nå Gone Country frem som et rendyrket countryrock band med egne tolkninger av Alan Jackson, Merle Haggard, Cash, Jennings og andre storheter. Listen er lang! Stort og variert repertoar med musikere som trakterer sine instrumenter med stor innlevelse. Og her finnes bare ekte vare! Twang faktoren er høy når Gone Country entrer scenen.

Om Rena Køntrifestival

Rena Køntrifestival er en nystartet festival som vi håper kan bli en fast sommerfestival på Rena.


Det er Rena-Rock som eier festivalen og vi samarbeider med Monsterball production og andre eksterne aktører for å skape liv og god stemning før sommer er over og både jobb og skole tar hverdagen tilbake.


Sammen vil vi jobbe for at innbyggerne i Åmot og tilreisende fra hele Østlandet og Norge vil få gode live opplevelser av både kjente og ukjente musikere/artister, både lokale, nasjonale og etter hvert også internasjonale.

Program

Fredag

Dørene åpner 16.30

Gone Country


Country Queens folks band


Get Rhythm

Lørdag

Dørene åpner 16.00

The Boondocks


Johan Bergren


Linda Kvam m/band


Rune Rudberg m/band


Sponsorer og samarbeidspartnere

Overnatting

Festivalcamp

Rena syd

telefon: +47 901 59 037

Bestilles på mail til camping@renarock.com. Vi har ca 100 plasser tilgjengelig. Plasser anvises ved ankomst. Pris 600 kr inkl strøm og søppelavgift. Åpnes for parkering fredag kl 12.00 til søndag kl 12.00.


Det er ikke vann og dusj nede på området.

For de som har bestilt camping med strøm gjelder følgende:
Må ha med egen strømkabel/skjøteledning på ca 50 m, isolert, jordet og godkjent for utendørs bruk. Det er beregnet strømforbruk på ca 500 watt per campingenhet. Det betyr at f.eks. kaffetrakter, varmeovn og tv IKKE kan brukes samtidig. Om noen har behov for strøm ut over dette må eget aggregat medbringes.


Ved strømbrudd må alle sjekke egne kabler og ledninger og at de er tilkoblet før vakt tilkalles.

Rena Trudvang Apartment Hotel

Rena utviklingsselskap

telefon: +47 920 177 96

adresse:

Rena Næringspark

2450 Rena

Hendriks hytteutleie

telefon: +47 922 32 401

adresse:

Arnestadgutua 163

2450 Rena

Rena Camping

adresse:

Rena Camping

2450 Rena

Festivalcamp

Bandbusser og blålysetaten

Festivalplass

Kontakt

Rena-Rocks arbeide for det lokale musikk­miljøet består i å:


Hjelpe frem nye musikere
- ved å tilby ungdom instrumenter og instruk­tører i Rockeskolen, pluss øvings­lokaler, til en symbolsk sum. Deretter ta vare på dem i neste punkt:


Fremme lokale musikere
- ved å tilby scene, arrangementer, øvings­lokaler, lyd, hjelp og utstyr så godt og så rimelig vi bare klarer.